Trebuie mai multa concentrare. Si atunci cand citesti ceva sau inveti trebuie sa gandesti ceea ce citesti, sa inveti logic.Iti trebuie exercitiu.La inceput o sa fie mai greu putin, apoi daca continui sa exersezi te vei obisnui si vei putea memora mult mai usor.
Cand vrei sa inveti ceva, pregateste-te din timp. De exemplu:
1. fa cate 8 repetitii pe zi in 3 zile
2.fa cate 4 repetitii pe zi timp de 12 zile
3. fa cate 2 repetitii pe zi timp de 12 zile
**Cele mai bune rezultate s-au obtinut la varianta a 3a.
Sper ca te-am ajutat!
Poate ca nu te concentrezi destul sau poate nu exersezi. Si daca ai uitat mai citesti o data, dar trebuie sa te concentrezi. Asa mi se mai intampla si mie. Nu trebuie sa te ingrijorezi.
Probabil e lipsa de exercitiu.
Lipsa de concentrare.
Si ca sa uiti, e fireste, e omenesc cu alte cuvinte..Normal ca uiti ceva, atunci cand memorezi, ramai doar cu esentialu, niciodata nu vei putea stii cuvant, cu cuvnat,(scuza-mi posibila cacofonie) dupa o perioada te timp, vei uita.
Poti incerca suplimentul natural revitalum mind : http://latestfromtheworld.com/40/revitalummindplus/kr/?aid=80242
Trebuie mai multa concentrare. Si atunci cand citesti ceva sau inveti trebuie sa gandesti ceea ce citesti, sa inveti logic.Iti trebuie exercitiu.La inceput o sa fie mai greu putin, apoi daca continui sa exersezi te vei obisnui si vei putea memora mult mai usor.
Cand vrei sa inveti ceva, pregateste-te din timp. De exemplu:
1. fa cate 8 repetitii pe zi in 3 zile
2. fa cate 4 repetitii pe zi timp de 12 zile
3. fa cate 2 repetitii pe zi timp de 12 zile
**Cele mai bune rezultate s-au obtinut la varianta a 3a.
Sper ca te-am ajutat![ Sunt in anul al doilea de faculta la Psihologie, stiu ce vorbesc]
Si mie mi se intampla la fel daca nu ma intereseaza ce citesc sau daca ma gandesc in alta parte
oHirotoKun întreabă: