| Vreausafiusudor a întrebat:

Salut TPU. De ce nu mă îngraș deloc oricât aș mânca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Posibil pentru ca ai viermi/[paraziti intestinali sau pentru ca nu mananci mancare, cu calorii multe.

| Hyperion7 a răspuns:

Https://tonusapp.com/eu-ce-tip-de-corp-am/

Cred că aici găsești tot ce te interesează
Funda?

| VoidEternal a răspuns:

Pentru ca esti tanar. Mai vedem dupa 35 de ani daca mai ai aceeasi "problema"...

| Smmo a răspuns:

Ori esti adolescent si e destul de obisnuit ca adolescentii si copiii sa fie slabi, pentru ca in aceste perioade organismul foloseste ce mananaci pentru a creste, ori nu mananci cat consumi, ori esti foarte stresat - tot pe la nu mananci cat consumi s-ar incadra si asta, ori ai vreun parazit.

| Skarr a răspuns:

Poti sa faci sala ca sa pui muschi.
Nu te Ingrasi si dureaza mai mult dar o sa arati mai bine.
Probabil nici nu sti cate calorii mananci desi " mananci mult ". Daca ti ai calcula caloriile ai vedea ca probabil nu mananci asa mult cum crezi

| InsightfulTestament a răspuns:

Din cauza metabolismului. incearca sa te apuci de sala si sa ti calzulezi caloriile astfel incat sa ai un surplus caloric fata de cel de care ai nevoie