Și eu sunt mică de înălțime pentru vârsta mea, așa că nu te stresa! O să mai crești în înălțime!
Vei mai creste, vei mai creste si cu putin ajutor din partea ta. Fa sport cat de mult poti, de obicei copiii urmeaza linia parintilor, cu ajutor din partea ta il ajungi pe tata. Basketul ajuta, atletismul, sau chiar si intinderile la bara suspendata
N-ai de ce sa iti fie rusine, de exemplu Lionel Messi, cel mai bun fotbalist din lume are la 32 de ani 1.70m si bate tot ce prinde in materie de fotbal doar fi tu insuti si nu iti fie rusine cu inaltimea ta. Plus ca ai doar 15 ani, pana la 19 ani poti ajunge lejer la 1.80m.
Mi-e rușine că se face mișto de mine, în rest n-am probleme.
Si tu trebuie sa ii bagi in seama daca fac misto de tine? E problema lor, nu a ta, stai cu prieteni adevarati care sa nu aiba probleme ca ai tu 1.70m sau 2m si lasa-i in pace pe cei care au probleme cu asta. Oricum, ai doar 15 ani, ai timp sa mai cresti
Mergi la nutritionist. Din cate stiu eu, pentru a creste in inaltime in timpul adolescentei trebuie sa mananci diversificat, sa dormi mult si sa i ei vitamine.
Aveam o prietena care era mai scunda ca mine in clasa a V a si a VI a. In clasa a VII a eu nu am mai crescut pentru ca am vrut sa slabesc si am devenit vegetariana, plus ca ma culcam extrem de tarziu, 2:00 sau 1:00 iar de dimineata eram praf, adormita complet.
Prietena mea m-a intrecut, a ajuns sa aiba 1.70 in timp ce eu aveam 1.64. Acum am 19 ani, nu am mai crescut din clasa a VII a pentru ca nu am mancat ce trebuia. Tata avea 1.83 aveam sanse sa cresc daca aveam un program normal de somn si daca mancam carne si lactate.
Chiar si asa, incepe sa-mi placa inaltimea mea, ca fata pot lejer sa port un pantof cu toc fara sa fiu mai inalta ca baiatul si e mai sexy ca o pereche de adidasi.
Carmen133 întreabă: