| MotoKatâr a întrebat:

De ceva timp am început sa fumez dar nu fumez gen sa le trag in piept ci mai mult doar sa le pufăi. Sa zicem ca le pufăi cam de 1 lună si ceva si fumez in jur de 1-2 pe zi. Mai mult ma prostesc cu prietenii cum s-ar zice. Problema e ca de 2-3 zile am o durere in gât si nu stiu de la ce e. Cand înghit mă doare la nebunie in partea dreapta a gâtului sa zic, asa simt eu ca ma doare. Crede-ti ca e de la țigări sau o răceala la căile respiratorii? Am auzit tot felul de chestii cum că daca pufăi țigările poti face cancer în gât si sunt puțin îngrozit si speriat. Eu mi-am propus sa numai pun gura pe țigara dar observ ca nu-mi trece acea durere si sunt speriat. Am nevoie de niste sfaturi va rog mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| tintareco a răspuns:

Cu aceea durere du-te la medic, poate fi o viroză respiratorie, nu e de la ţigări şi nu e cancer, totuşi este mai sănătos să nu pufăi şi nici "să tragi la piept", peste 25-30 de ani poţi să faci chiar cancer.

| eminescuhipiot a răspuns:

Tigara dauneaza doar daca esti in preajma ei, adica a unui fumator, de ce crezi ca sa si interzis fumatul in locuri publice...deci lasa-le daca si asa "iti bati joc"