| kar1GaNNN a întrebat:

de ceva timp incoace am observat ca in fiecare dimineata cand ma trezesc imi ies pe fata niste bubite care ma mananca, iar cand ma scarpin mi se intind pe toata fata si arat naspa de tot. Chiar nu stiu de la ce imi ies, si imi provoaca discomfort, mi-e rusine la scoala sa ies afara.
Daca stie careva vreo crema va rog spuneti-mi sa o cumpar, fac orice sa-mi treaca.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Poate fi vorba de alergie, alergie la ceva care vine in contact cu fata. Poate fi o alergie la detergentul de rufe sau la balsam (de la fata de perna). Intreaba pe mama ta daca a schimbat mama ta de curand detergentul sau balsamul (sau sa va uitati sa nu fie expirat cele folosit) si renuntati la produsul respectiv. Poate fi o alergie si la ceva produse de curatenie/cosmetice folosite pentru fata, chiar si sapun sau sampon. Gandeste-te bine daca ati introdus ceva nou de cand ai inceput sa ai problema asta si elimina produsul respectiv (chestia ca-s lipezite bine rufele nu e valabila, raan particule foate fine si dupa limpezire in tesaturi). Oricum, nu-ti da cu nimic pe fata dupa ureche si nici nu inghiti nimic, ganditi-va bine de la ce ar putea fi alergia si mergi la un medic daca nu va lamuriti.

| kar1GaNNN explică (pentru mixxjim):

Si sa ma duc oare la doctor, sa imi de-a vreo crema?

| mixxjim a răspuns (pentru kar1GaNNN):

Da, daca nu va lamuriti acasa care-i problema iti spune doctorul si ce sa pastile iei sau cu ce crema sa te dai.

| kar1GaNNN explică (pentru mixxjim):

Bine. Mersi.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat