Salut! Probabil ai facut vreo intindere de muschi... pune niste gheata(intai inveleste-o intr-un prosop)si incearca sa nu mai faci efort cam 1-2 saptamani si apoi vezi daca poti alerga, juca fotbal etc. daca nu iti trece du-te la doctor. bafta
Sau tu ma conusti sun alexandra si iti spun poate ai ernie de disc, sau dupa ce ai venit de la fotbal au inceput durerile iar si nu e bine ar trebuie sa mergi la un medic sigur e de la sport ar trebui sa nu mai faci mult timp sport sa mergi la un medic si sa te lasi de sport daca vrei sa poti merge
Nu stiu ce sa iti zic, ai grija cu apendicele, te doare ocazional doar pentru ca ai un organism rezistent dar sa nu faci cum am facut eu, pe mine m-a durut intr-o zi si in aceeasi zi m-au si operat medicii pentru ca era grav si nu ma duruse deloc doar in momentul cand organismul nu a mai putut. asa si la tine, mai bine du-te si vezi pe la medic ceva ca e foarte posibil sa ai probleme cu apendicele.
Poate fi o dislocatie a vreunui os sau o intindere de ligamente, nu stiu exact ce. ar putea fi entorsa, daca zona unde te doare e rosie si umflata. de asta scapi cu comprese cu apa rece, un gel calmant daca gasesti si multa odihna pana cand simti ca poti face din nou miscare. ar putea fi si o luxatie sau fractura dar nu pare ca e asa grav. dar daca se intampla des ce ai descris tu aici, iti sugerez sa te duci totusi la un doctor, iti poate spune mai bine.