| gladiatoru5000 a întrebat:

de ceva timp ma simt asa fara folos ca un gunoi care e aruncat din stanga in dreapta, o fi din cauza gandurilor sau e de problema psihica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e unu dintre simptomele depresiei probabil mintea ta gândurile tale sunt ancorate în trecut și nu reușești sa treci peste trăind prezentul ai nevoie de prieteni, iubita doar asa poți trece peste cu cât îți trăiești viata mai mult în singurătate cu atât abilitățile sociale scad... Asta duci în timp la probleme cognitive grave singurătatea îndelungată... Unele persoane pot fi și predispuse la boli grave psihice dacă stau izolate mereu

| Dana1999 a răspuns:

Orice problema psihică este din cauza gândurilor. Ai nevoie de un psiholog pentru a ti intelege gândurile din nou.

| Littledoctor26 a răspuns:

Buna! Este posibil sa te confrunti cu stari de anxietate si/sau stari depresive. Inteleg perfect ce inseamna atunci cand ne simtim buni de nimic, nu avem incredere in noi si am vrea sa disparem de pe fata pamantului. Insa, daca privim realitatea cu alti ochi, am putea vedea cat este de frumoasa viata. Bucura-te pentru ca poti vedea, poti auzi, poti vorbi, ai capacitatea sa faci totul pentru ca sa-ti fie bine in viata! Incearca sa vezi intotdeauna partea plina a paharului, sa fii o persoana pozitiva si sa inlocuiesti tot timpul gandul negativ cu unul pozitiv. Spune-tie tu insuti in gand faptul ca te-ai nascut cu un scop, esti important pentru lumea asta, exact ca o piesa de puzzle fara de care imaginea ar fi incompleta. Eu cred in tine, stiu ca te poti ridica. Suntem construiti in asa fel incat, atunci cand ne e greu, sa ne ridicam din propria cenusa si sa mergem mai departe. Suntem facuti in asa fel incat sa luptam. Viata merita traita asa cum e ea, pentru ca viata inseamna experiente. Avem o ocazie unica sa traim. Nu traiesti a doua oara. Fa tot ce poti sa te bucuri, merita! happy Cand vei depasi problemele, vei vedea ca a fost doar o durere temporara si ca de fapt, e minunat sa traiesti! Succes, capul sus! happy

| Konstantin2020 a răspuns:

In ochii oamenilor poți fi de multe ori "ca un gunoi". Dar important e cum te vede Dumnezeu. In ochii Lui ai valoare!
Mat 16:26
Şi ce ar folosi unui om să câştige toată lumea, dacă şi-ar pierde sufletul? Sau ce ar da un om în schimb pentru sufletul său?

| gladiatoru5000 explică (pentru Konstantin2020):

Pe mine ma apasa urat singuratatea am avut o tentativa de suicid..ma termina gandurile

| Konstantin2020 a răspuns (pentru gladiatoru5000):

Ai scăpare sigur. Doar la Domnul Isus Hristos. Nimănui nu-i pasa de tine, decât Domnului Isus care a murit și a înviat pentru tine. Apuca-te de citit Evanghelia după Ioan.

| Digikey a răspuns (pentru Konstantin2020):

Nu a inviat evreiasul ala, nu mai credeti toate prostiile.
Si in cazul in care admitem prin absurd ca a inviat a trisat, deoarece stia ca o sa invie nici dupa o zi si jumatate si se duce la psihopatul de tak su.

| Mllaf a răspuns:

Indeparteaza-te de oamenii care te fac sa te simti asa. Du-te chiar acum in fata oglinzi si spune-ti: VALOREZ FOARTE MULT! Nu sunt un gunoi, merit ceva mai bun pentru ca am indurat destul!(Repeta in fiecare zi, in oglinda) Probabil o sa incepi sa plangi dar nu conteaza, o sa te eliberezi, repeta de cate ori este nevoie, pana o crezi! Si iti recomand sa iti iei un caine, o sa iti aline cu muult singuratatea, iar intre timp incearca sa cunosti mai multa lume(sa nu ai prea multa incredere in nimeni) si daca dai de oameni care te jignesc, treci mai departe! Probabil, la un moment dat, o sa intalnesti persone fara de care nu ti-ai imagina viata, doar asteapta, o sa iti intalnesti sufletul pereche, doar nu ai vrea sa ratezi asta? Roaga-te foarte mult, doar in Dumnezeu trebuie sa te increzi 100%, si cum a spus si cealalalta persona, citeste Biblia, evangheliile! O sa te ajute extrem de mult! Suicidul doar transmite durerea ta altor persoane! de exemplu: Familia ta, prietenii tai, cunostinte, amici, si persoane care nu au apucat sa te cunoasca, dar care o sa creada ca esti minunat! Timpul vindeca ranile! Dumnezeu sa fie cu tine! Si aminteste-ti: La capatul tunelului este lumina!