| alexdanut6978 a întrebat:

De ceva timp, nu mai respir normal. Respir aproximativ 20-30 de secunde foarte putin si linistit, apoi oftez de-odata si uneori nici asa nu pot respira normal, am asta de ceva timp. Tin sa precizez ca am 15 ani si acum o luna am avut varicela dar nu cred ca are legatura. Dau funda cui ma ajuta( e o raceala sau e de natura medicala )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Florentina9210 a răspuns:

Si mie mi se mai intampla asta. Nu esti singurul. Te-as sfatui sa iti iei un inhalator cu sare. Te ajuta.

1 răspuns:
| scully a răspuns:

Nu poate ști nimeni cu exactitate ce ai, decât după un consult, dar poate e vorba de un început de astm. Dacă ești răcit și ai și alte simptome, cum ar fi febră sau dureri de cap, atunci e clar că e doar răceala. Dar mai bine mergi la medic și el îți va spune sigur ce e.