anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp se intampla un fenomen ciudat cu mine. Cateodata dupa ce ma ridic din pat ma simt foarte ametit si nu pot sa gandesc normal ( sunt confuz si nu vad foarte bine ). Chestia asta dureaza cateva secunde dupa ce ma ridic ( 5-10 ). Ei bine astazi m-am ridicat sa o ajut pe mama cu ceva si din nou m-am simtit ametit, dar de data asta m-am simtit si mai ametit si am picat pur si simplu fata de ea... S-a speriat un pic si a zis ca in curand o sa mergem la un control deoarece nu este ok. Are cineva idee ce ar putea cauza? Am aproximativ 1.80 inaltime, 70kg apx. Multumesc frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Pot fi mai multe cauze, de la oboseală, de la lipsă de calciu, scăderea glicemiei, anemie.
Ar fi indicat să îți faci niște analize.

| Donsavas a răspuns:

Cand te ridici brusc asa se poate intampla.

| aimullah123 a răspuns:

Mie mi se intampla cand stateam mult la calculator dar aveam ameteli si stand jos, asa de extenuat eram.
Sau mi se mai intampla cand nu dorm suficient pentru o perioada de timp

| LuciWv a răspuns:

Nu stiu exact cauza, insa si eu de cateva zile am ameteli cand fac ceva miscari bruste cu capul, mai ales in somn cand ma trezesc si asta nu se intampla, am patit prima data joi, a continuat vineri si sambata dar azi vad ca nu se mai intampla.

| Mihai3774828 a răspuns:

Intr-adevar petrec cu orele pe calculator cateodata. Posibil sa fie din cauza asta?