| Swoleen a întrebat:

de ceva timp sunt foarte foarte stresat iar de fiecare data când ies din casa ba că merg ba că alerg începe să îmi crească tensiunea..chiar si dacă mă asez la un restaurant ceva tot asa si nu stiu cum sa mai fac si sa mai gândesc să îmi pot reveni..medicul m-a diagnosticat cu atacuri de panică si anxietate..cine a mai pățit așa si a reușit să depășească situația aștept un sfat dau fundă..precizez ca toate gândurile sunt legate ca voi muri.din ce cauză nu stiu...Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Marylen a răspuns:

Eu am trecut prin asa ceva si stiu ce inseamna. Ce pot sa te sfatuiesc este sa apelezi la un psihoterapeut si o a vezi ca dupa cateva sedinte o sa te simti mai bine. Cel mai important in prima faza este sa inveti sa te controlezi, sa faci exercitii de respiratie, sa iti concentrezi atentia asupra altor lucruri frumoase care va plac. Cel mai important este sa mergi la medic dar pana atunci incearca si Glisepan supliment alimentar natural, nu provoaca dependenta.

| Swoleen explică (pentru Marylen):

Il pot găsi si în Spania?

| Marylen a răspuns (pentru Swoleen):

Il poti comanda online de pe biosunline.ro