| geoka23 a întrebat:

de ceva vreme cand mananc vomit, ori ce daca mananc, dupa aia beau o gura de apa vomit.
Ma trezesc noapte-a din somn pe la 3/4 dimineata.Ce sa fac in privinta asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mananci ceva ce iti cade rau, lasa dulciurile, prajelile si cipsurile, sucurile cu acid. Mananca ce pun pe masa parintii tai fara desert si renunta la milk o perioada. Mergi la medic maine.

| Laura927 a răspuns:

Pai câți ani ai?
Ai avut contacte sexuale in ultima vreme?

| geoka23 explică:

Baieti am 27 de ani, chiar vreau sa scap de problema.

| Fintommi a răspuns:

Eu zic sa mergi la medicul de familie ..ar fi cel mai vine pentru inceput

| HiddenWorld a răspuns:

Dacă eşti adolescentă e posibil să suferi de bulimie. Spun aceasta având în vedere că rata bulimiei la adolescente este cu mult mai mare dacât la adulți.Boala se manifestă prin foame excesivă permanentă şi după ce se mănâncă, simți nevoia să vomiți (este o boală nervoasă).Eu mi-am dat doar cu părerea, tu ştii cel mai bine happy.

| oldchild a răspuns:

Cauzele pot fi multiple si iti recomand sa consulti un doctor, nu musca!happy
Stiu ca probabil te gandesti la lucruri grave, dar e posibil sa fie doar o extenuare a organismului, provocate de un efort fizic dus la extrem
Du-te la oglinda si uita-te atent daca in partea inferioara a ochiului se vede o tenta de galben.