| Predatorxxx a întrebat:

Salut TPU
De curând am am aflat că am varicelă ( lunea trecută).am și eu o întrebare.PC-ul meu este in holul casei, dar părinți spun că nu pot sta deoarece este "AFARĂ"le-am explicat că totuși este in "CASĂ" este vreo problemă dacă stau îmbrăcat.cei care a-ți avut astept un răspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai voie sa stai in frig si sa respiri aer rece! La varicela trebuie sa-ti fie foarte cald si sa respiri aer incalzit.
Parintii tai au dreptate, macar 3 saptamani trebuie sa stai in casa, la caldura!

| Holy2010 a răspuns:

Te lupti cu o infectie virala...sistemul tau imunitar nu are nevoie si de altele. Probabil parintii tai considera ca nu este suficient de cald acel hol ca sa petreci timp acolo. Poate mutati calculatorul

| Predatorxxx explică (pentru Holy2010):

O bubă. netul meu are cablul scurt pentru al băga in cameră.

| KanezuY a răspuns (pentru Predatorxxx):

Zii la parintii ta sa ti cumpere alt cablu mai lung.