Atunci schimbă roata, Garasone era cu antibiotic și nu ai reușit nimic, treci pe soluție otică cu cloramfenicol și fluocinolon exact așa ceri la farmacie. E ceva mai tare și puternic pentru otite. Încearcă asta, dacă nici cu asta nu te lasă dupa 2 zile, du-te la alt medic!
Te duci la farmacie şi cumeri Garasone sunt picături şi pentru ureche şi pentru ochi... Sunt cele mai bune, foloseşte aşa ceva şi îţi va trece. Mai poţi lua şi un antiinflamator dacă te doare urechea, Ibuprofen de 400 mg ar fi ok.
Am primit antiinflamator si l-am terminat, Garasone din nou, am avut dar s-a terminat si tot nu ma simt mai bine..si la sfarsit ca sa continui am luat si Ibuprofen dar nimic special.
Ok, multumesc.
Buna seara, daca nu va suparati, din ce oras sunteti? Problema mea este ca eu caut garasone de ceva timp dar in Bucuresti(aici locuiesc)nu se mai gaseste in farmacii.Si am nevoie pentru fetita mea care are un stafilococ in nas si nu ii trece cu nimic. Daca ma puteti ajuta....cumva...Multumesc!
Atunci schimbă roata, Garasone era cu antibiotic și nu ai reușit nimic, treci pe soluție otică cu cloramfenicol și fluocinolon exact așa ceri la farmacie. E ceva mai tare și puternic pentru otite. Încearcă asta, dacă nici cu asta nu te lasă dupa 2 zile, du-te la alt medic!