| arrow1 a întrebat:

Salut,TPU! De curand am o problema ce ma sperie si ma deranjeaza! In ultimul timp respir mai greu uneori si in in somn inainte sa intru in starea de visare mi se taie respiratia si ma trezesc de parca eram sa mor sau ceva de genu'! Nu stiu ce am si vreau sa aflu, cum se rezolva si de la ce vine? Am citit pe net ca daca stai mult jos poti avea sansa sa faci atac de inima! Eu nu vreau sa fac asta, vreau sa scap ce trebuie sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Fa-ti curaj si mergi la medicul de familie.Nici nu ne-ai comunicat cati ani ai.

| giony54 a răspuns:

Este un atac de panica, se trateaza naturist

| andrei45 a răspuns:

Singura rezolvare si cea mai buna este sa consulti un medic, parerea mea.

| arrow1 explică:

Am 16 ani spre 17 happy

| Latinmoon a răspuns:

Fumezi?

| doctoressa a răspuns:

E posibil sa ti opreasca intr-adevar respiratia in timpul somnului, motiv pentru care ar fi util sa incepi cu un consult pneumologic si apoi cardiologic. La Institutul Marius Nasta exista un fel de compartiment care se ocupa de apneea in somn. http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-apnee-de-somn