| danicool12 a întrebat:

de curand (cateva ore ) am fost la sanie si am cazut si m-am lovit la picior.
Deasubra gleznei am o mica unflatura, picioru sigur nu e rupt calc pe el si il simt.Ideea e ca simt o durere totusi cand calc pe el.Ce ati zice ca poate avea si daca ati avea idee cum sa il tratez.
Aaa si inca ceva cand stau jos sau altceva nu simt nici o durere.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

E o traumă minoră, ia un analgezic şi durerea va ceda treptat în câteva zile.

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Traditional se facea alifie cu sapun si se lasa peste noapte, sau o compresa de varza cu vin(se infasura bine ca vinul pateaza tare) acum estee traditional ca sa traga umflatura de sub piele. In rest o sa treaca de la sine daca flexezi un pic( mai misti din cand in cand in locul care te doare ) ca pui sangele in miscare si il tragi de la infectie.

| Scremer a răspuns:

Pune o compresa rece pe picior sa se traga unflatura si strange bine acolo sa steue strans si stai cu piciorul intins sau mai bine stai in pat
pana se trage si nu te va mai durea
dar cam peste o zi se trage

| clauX a răspuns:

Si eu am patit la fel azi, doar ca la mana.
Daca imi dai funda iti trece in 5 min. (merita sa incerci)

| TPU3455353576 a răspuns:

E putin sclintit cred eu am avut si eu asa si maxim o zi m-a durut nimic serios daca peste o zi nu-ti va trece du-te la medic bafta

| tznkurgn a răspuns:

Incearca sa iti ungi piciorul cu pferdebalsam. iti spun din propria experienta.
P.S.: pferdebalsamul este o crema mentolata care se gaseste in farmaciile veterinare pentru ca este facuta din unsoare de cai.