| AlexAlexandru110 a întrebat:

De doua luni de zile sunt im stare de soc, acum cateva luni de zile am fost prieten cu o fata care mi-a zis ca face parte dintr o asociatie de spiritualism si ca intrat in sufletul meu, eu mai bleg am pus totul la suflet si am crezut ce a spus ea si acum sunt trist, deprimat si ma intreb mereu daca sunt eu sau sunt ea? Nu stiu ce sa cred sunt trist sunt pus la pamant si imi doresc sa revin la realitate! Va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Sunt o grămadă de nebuni care sunt in libertate în loc să se ducă la tratament acolo unde se tratează bolile mintale.
Un om nu are cum să intre in sufletul altui om, după cum nu poate să intre nici fizic in trupul semenului său.
Fata aceea este nebună si nu trebuia să asculti toate tampeniile ei.

2 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Din păcate, îți garantez că ești tu.
Problema este că "tu" ești genul care crede asemenea lucruri.

| AlexAlexandru110 explică (pentru johnnny123):

Corect, mulțumesc mult pentru răspuns!