Da, este foarte bun. Ai grijă să nu înghiți, o să-ți vină salivă în gură. Nu mai lua Piafen, dacă nu are efect. Îți recomand, pe lângă spray, Aulin pliculețe, îl faci în puțină apă. Are gust plăcut și e foarte eficient.
"de doua zile nu am mai dormit"
"doar maine am programare la dentist"
i-ai spus ca te doare de doua zile?!? si ca nu mai poti?!?
da
atunci DU-TE LA ALT DENTIST CARE NU E JAVRA... PROASTA!
NICI UN DENTIST SERIOS *NU* TE LASA CU DURERE ci te ia imediat, nu poimarti dimineata, ci azi, in cat timp poti ajunge la dentist, in cel mai rau cazi astepti pana termina cu pacientul la care e
Nurofen forte, la mine a fost SINGURUL care a functionat. Orice altceva -> ZERO.
Crede-mă ca știu cum e, merge sa dai cu aulin praf și dacă vrei, poti sa dai și cu lidocaina, dar din pacate se eliberează doar cu rețetă, decât dacă nu ai pile la farmacie, în rest e ok dar nu e o soluție de durata, dacă reușești sa pui mana pe asa ceva te rezolva pana mâine. Și sa ii transmiți multă muye dentistului care te lasă să mori de durere. Bafta!
Trebuia sa i zici ca e urgenta se se uite doua minute si la tine, du te pana acolo poate se uita, poate o scoate, daca se umfla nu mai poate inca o saptamana
LarisaChe07 întreabă: