| Agentuu a întrebat:

De ieri 23/11/2013 simt o intepatura, o mica durere cand stau in anumite pozitii incomode sau uneori cand inghit in partea dreapta a pieptului, cam intr-un punct fix cam la a 4-a, a 5-a coasta, langa sfarc ( scuzati-mi expresia ). aici am pus o fotografie cu zona in care simt intepatura : ( este acel punct rosu ) https://drive.google.com/......w4LUU/edit Este vreo problema grava?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Este vorba de un muschi intercostal. De obicei astfel de dureri sunt caracterizate de durerea intr-un punct fix, asemanatoare unei intepaturi. Nu cred este nimic grav. Dar daca vrei sa fii sigur poti oricand apela la un medic.

| Agentuu explică (pentru OoBunnyoO):

Multumesc mult, pare a se simti si cand respir foarte adanc, mentionez ca am avut cu cateva zile inainte febra musculara de la niste abdomene cu fesele pe banca si pieptul sub nivelul bancii.

| OoBunnyoO a răspuns (pentru Agentuu):

Probabil ca de aici provine, de la un muschi fortat. Oricum poti avea astfel de dureri si in timpul cresterii.

| Agentuu explică (pentru OoBunnyoO):

Am 15 ani.1, 83 m, azi vara am avut un antrenament foarte intens, cate 150 km ciclism de 2 ori la 3 zile si am crescut in jur de 7 cm. Eu ma temeam sa nu fie Doamne fereste ceva la plamani, parca ma ustura putin in gat.

| OoBunnyoO a răspuns (pentru Agentuu):

Daca ai fi avut ceva la plamani durerea nu ar fi fost intr-un punct fix. Insa daca vrei sa fii sigur, cel mai bine este sa mergi la o consultatie, insa nu cred ca este vorba de ceva serios.

| Agentuu explică:

Https://drive.google.com/......w4LUU/edit acesta este link-ul corect