anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ieri am observat ca ma ia brusc cu ameteala cateva secunde, nu am probleme de sanatate si nu stiu de ce...Ma ia brusc si îmi trece imediat (dureaza 2, 3 secunde) si imi e frica...De la miscari bruste nu cred ca este...Va rog spuneti-mi din ce cauza ar putea fi si cum sa tratez fara sa ma duc la doctor (Am 15 ani).
MULTUMESC!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cele mai probabile 2 cauze pot fi:
-nu mananci / nu te odihnesti suficient
-ai o mica anemie, ai nevoie de fier, mananca mai multe legume si fructe, eventual incearca sa mananci ficat.

Daca nu iti este de folos ce ti-am spus, este nevoie sa mergi la doctor

| DanielPH a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema.
Ma ridicam de la PC, mergeam 7-8 metri nu mai vedeam clar, ameteam si odata chiar am lesinat.
Asta s-a intamplat cand aveam 14-15 ani.
Ori este de la prea mult stat degeaba fiindca stai intr-o pozitie mult timp, ori din cauza lipsei de calciu.
M-am luat de sala fiindca nu prea mai aveam ce sa fac si odata cu asta vine si o anumita cantitate de proteine, un lichid bogat in proteine: laptele.
Vreau sa spun ca dormeam foarte putin, 5/6 ore pe noate si ma culcam pe la 03:00-04:00

| Cosmin86 a răspuns (pentru DanielPH):

DE CAND e laptele "bogat" in proteine?

Laptele are 3.2 % proteine, asta inseamna "bogat" la tine?

Bogat e ceva ce are minim 20 % ( gen carnea ).

De la 3.2 % la 20 % e diferenta MARE.