Cred ca e de la caldura bea multe lichide fi fructe in permanenta dar daca nu-ti vei reveni ar fi bine sa mergi la un consult medical sa-ti dea niste vitamine
Eu cred ca ai facut insolatie.Exact asa am patit si eu acum cateva zile.Ma simteam ametita, slabita, ba chiar am facut si febra.In cateva zile iti trece deci tot ce poti sa faci e sa stai in pat si sa te refaci.
S-ar putea sa fii anemica sau o lipsa de calciu sau fier... te sfatuiesc sa mergi repede la un doctor caci daca amani vei avea in viitor niste probleme foarte grave
Posibil sa fie de la lipsa de fier.
cel mai indicat este sa consulti un medic
nu glumi, nu lasa pe maine
Si eu ma simt asa uneori dimineata dar imi trece dupa 5 secunde. In cazul tau s-ar putea sa ai anemie sau lipsa de calciu, fier sau altceva. Banuiesc ca nu mananci mult sa nu te ingrasi si faci mult sport, daca e asa mananca si o sa te simti mai bine app sa nu te miri daca lesini asa din senin. Mergi la doctor, o sa iti zica acelasi lucru mananca mancare adevarata nu ierburi si o sa te simti mai bine... dupa o zi sau 2 nu asa din prima. Sper sa te faci bine (nu sunt doctor)
Nu poate fii grav probabil ai mancat ceva stricat. du-te la medic dar nu-ti face griji acumo saptamana am patit la fel. a fost ca am mancat 5 inghetate e clar de la mancare.
Recomandat e sa faci o calcemie...mai mult ca sigur asta e problema.transpiri mult datorita caldurii si ai o stare de slabiciune
alexandra14 întreabă: