| Orga a întrebat:

De ieri simt un fel de discomfort in partea dreapta jos a abdomenului,furnicaturi + gaze, mica ameteala.Tin sa mentionez ca, cu 1 saptamana inainte de asta aveam o durere in partea dreapta a buricului dar disparea, am mai avut si o durere la testiculul drept.Ce credeti ca as putea sa fac? Am fost la sala mereu, abdomene etc fara probleme.E ceva deranjant acolo big grin.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MephisFm a răspuns:

Ar putea fi Apendicita. Unele din simptome sunt si balonarea, febra, dureri abdominale in partea dreaptă jos, discomfort si uneori varsaturi. Iar faptul ca mergi la sala creste probabilitatea.Îți recomand sa vizitezi un medic dacă apar din nou durerile. Multă sănătate, sper ca te-am ajutat.

0 răspunsuri: