| Fotbalistul123 a întrebat:

De la un timp ma cam ustura ochii cand stau la calculator, televizor, telefon uneori chiar si cand citesc ( asta mai rar).
Vreau sa mentionez ca in rest nu am probleme, vad perfect de la distanta, din apropiere, nu am nicio problema.
Stiti cam ce as putea sa fac? Nu vreau sa port ochelari pentru ca o sa îmi reproseze parintii ca de la calculator este.( parca ii si aud" Pai vezi, eu ti-am zis sa nu mai stai la calculator" probabil o sa primesc și o pedeapsa ceva... urasc când au dreptate laughing)

În fine... cam ce as putea sa fac? Daca as mai renunta la calculator sau as manca morcovi ar ajuta? Ce as putea sa fac. Repet : sa port ochelari vreau sa fie ultima varianta...
Va rog ajutati-ma. Dau funda celui mai util raspuns Plzzzzzzzz heeelppp

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Anca123Anca a răspuns:

Nu mai sta la calculator, mananca morcovi si incearca sa iesi cu prietenii.
PS: nu mai sta pe calculator sau pe telefon