anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De la un timp nu știu ce se întâmplă cu mine, dorm excesiv de mult, ies dea școala la ora 14, la și jumate ajung acasă, si de la ora 15 dorm până la 00 încontinuu, foarte adânc, mă mai trezesc pe la 00-01, fumez o țigară, mănânc ceva după iar, mă pun la somn. Dorm catee 16-17 chiar 18 ore pe zi și nu știu ce să fac să îmi revin, țin să menționez că am 15 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dar teme nu ai de facut? Nu ai parinti ca sa nu te mai lase sa dormi atat?

| Anoniiiiimm a răspuns (pentru darrio2007):

Temele le fac la școală, ai mei vor să mă ducă la doctor pentru problema asta, și nu dorm mult pentru că așa vreau eu, efectiv mă pun în pat să mă relaxez și adorm cu telefonul în mână de multe ori

| AC4S4 a răspuns:

In primul rand elimina tot ce e nesanatos din viata ta, cum a spus si @Mikelangello.
Poate suferi de hipersomnie, nu stiu. Mergi cu parintii tai la un doctor mai bine.

| oz_1736 a răspuns:

Du-te la neurologie si spune situatia. Fa si un test la sange

| ngllllll a răspuns:

Esti epuizat de la activitatile zilnice. Elimina țigarea si alte activități, precum internetul, jocurile si tot ce este solicitant.