| IonutGodja a întrebat:

Salut TPU de mâine trebuie să iau antibiotice pentru amigdalita problema este că cam o oră după ce îl beau îmi vine rău acum nu știu dacă este de la ele sau cum mă panichez eu când îl beau????????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este probabil panica, fiindca antibioticul nu are ce sa-ti faca rau si nu provoaca voma.

Dar sincer, cati anisori ai de te sperii atat de rau, de o amarata de pastila?

| IceRope a răspuns:

Nu te panichezi. Pur și simplu stomacul nu le suportă. Copilul meu a pățit la fel și a trebuit internat pentru tratament intravenos. Ce tip de amigdalită ai, virală sau bacteriană?

| relian a răspuns:

Este de la antibiotic, nu te lua dupa "profesionisti" gen violeta si mai stiu eu care.
Deci siont medic amemnte ce organismul nu le tolereaza, doctorul ala pompier ce ti le-a dat, ar fi trebuie sa te intrebe, daca ai alergie la medicamente, la antibiotice, sau daca nu tolerezi anumite antibiotice.

Este exact cum am mai spus, doctorii in RO is gen pompieri.Un doctor trebuie sa iti spuna, iei antibioticul asta, vezi daca cumva nul suporti, vina inapoi sa iti dau altceva.

Am patit si eu la fel, mi s-a dat un antibiotic, dar doctorul a spus, vezi ca ai putea sa nu il tolerezi, daca ti se face rau nu mai lua si vii inpoi sa iti dau altceva.

Exact aia sa si intimplat, m-a facut sa vomit laughing norocu meu era ca am avut o punga de plactiv in masina, vomitam in masina peste tot laughing

Sint antibiotice, sau alte medicamente, care dau reactii din partea organismului, de regula se cam stiu, pentru ca putini is cei care le tolereaza, doctorul ar fi trebuie sa stie chestiile astea si sa te anunte.

Mergi inapoi si spune-i, iti vine rau, nu te simti bine, o sa iti schimbe cu alt antibiotic.

| aneliram a răspuns:

Vorbeste cu farmacistul.