anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de mâine vreau sa mananc sanatos, știe cineva ce as putea manca la scoala? Eu m-am gândit la niște oua fierte și la un măr, nu știu dacă e cel mai potrivit dar mi se pare cea mai buna idee.

Eu mananc de obicei ce prind laughing Adică din toate, și fructe /legume și stixuri, și pufuleti, lapolitane, eugenii, lapte, de toate practic dar vreau de mâine sa nu mai mananc așa de mult și mai sănătos puțin.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ori sandwhich in care sa folosesti sunca de pui/curcan sau piept de pui la gratar ori chiar snitel si mai adaugi diferite legume: salata, varza, rosie, ardei etc.
Ori poti lua o caserola cu salata verde

| Xaya a răspuns:

Mergi la un nutritionist, el iti va spune ce ar trebui sa mananci in functie de metabolismul, varsta si greutatea ta. Eventual iti va da si o brosura cu meniul zilnic.

| David_Vaduva_1998 a răspuns:

Fa-ti un senvici de pept de pui/curcan putin bacon si kecap cand esti la scoala cand vii mananca o supa/fructe orez mazare un ou/doua poti manca si o salata de dimineata mananca un mar sau cereale

| Stefaniaelena1234 a răspuns:

Pai ai putea sa ati iei un sendis o sa gasesti foarte multe retete delicioase si sanatoase.Ati poti lua intr-o mica caserola cativa struguri, un mar sau o para.Ati poti face acasa un suc de fructe cu vitamine si cam asta e. Funda?