| Neamiticahfdn a întrebat:

de mic cand raceam intai ma durea gatul pe urma nu mai puteam vorbi, mi se ducea vocea, si acum e la fel, racesc rar, dar cand racesc vai de capu meu, e ceva normal ca cand racesc imediat sa ma doara gatul? Altii cand sunti raciti au alte probleme dar eu si durerea de gat o mai am.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

De cand mi-au scos amigdalele nu mai am asemenea probleme.

Imi aduc aminte: imediat dupa terminarea interventiei a trebuit sa mananc 5 globuri de inghetata si sa mananc zilnic minim 3 covrigi sarati, sa se vindece corect rana...

| RAY a răspuns:

E un functie de raspunsul imunitar

| Neon96 a răspuns:

E normal si eu de cand ma stiu aceiasi problema cand racesc mi se umfla amigdalitele laughing apoi se infunda nasu tuse etc dar primul simtom al meu e gatu cand ma ustura pe gat imi dau seama ca am racit si urmeaza agravarea asta binenteles conteaza si din ce cauza raceati ca se poate sa iesi ud afara in frig sa dormi jos laughing si sa racesti la plamani dar noi suntem sensibili la gat si cum bem olecutica de lichid cand venim incinsi de la treaba joaca etc cum ne doboara boala

| Neamiticahfdn explică (pentru Neon96):

La fel si eu, cum simt o mica durere de gat imi dau seama ca imi vine raceala. Nu dorm jos, dar am mai iesit dupa baie pe afara, am mers si in masina cu geamul deschis, poate sunt mai multe cauze