| unknown116 a întrebat:

De mult timp am cosuri pe fata si dupa o lunga vreme imi ies si pe: spate, umeri (cel mai mult), piept, chiar si in cap. Care este cauza? Recomandari, sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Iote a răspuns:

Off, nu stiu de ce toata lumea recomanda dermatologul cand e vorba de hormoni si alimentatie! Dermatologul bucuros ca are pacient, iti va da ceva care sa usuce cosurile, dar nu va inlatura cauza si vor iesi in continuare.
Mergi la endocrinolog cu trimitere de la medicul de familie. Mai ales ca e destul de grav dupa cum descrii. Iti va face un regim alimentar dar iti va da si tratament. Sa le respecti pe ambele.

3 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

De la schimbarile hormonale. Daca esti adolescent mergi la dermatolog sa te ajute pentru ca daca nu faci nimic o sa scapi de ele pe la 18-19 ani

| xXVranceaXx a răspuns:

Ce ai făcut, mă, nene? Du-te la dermatolog, el e singurul care te poate ajuta, nu TPU