anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De o luna am observat o umflatura la omoplatul drept si am aflat din simptome ca am piatra la omoplat. Ma doare ingrozitoooor! Nu gasesc nici-un remediu pe net si mi-e rusine sa ma duc la medicul de familie...Ce imi recomandati sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Sa mergi la medicul de familie. Oricum piatra la omoplat nu exista. De ce sa-ti fie rusine? La medicul de familie se duc si cei ce au boli venerice care sunt rusinoase. Tu nu ai asa ceva. S-ar putea sa fie un cos.

4 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Du-te la medic, fara consultatie si investigatii nu poti stii ce ai; nu exista diagnosticul pe care l-ai mentionat tu.
http://www.i-medic.ro/......a-sprengel

| Sonnayasashikushinaide a răspuns:

De ce iti e rusine sa te duci la medicul de familie ma, ii arati omoplatul nu puta, du-te dracu' la doctor vezi ce ai, cu rusinea ta cretina poate sa se agraveze si cine stie ce nenorocire se intampla de ramai pe viata nenorocit, nu fi cretin du-te la doctor.

| Alexandru_Toma_1994 a răspuns:

Cumpara de la farmacie Diclofenac Sodiu, este un calmant foarte bun! Daca durerile nu inceteaza, ar fi bine sa te duci la un doctor ca sa nu se fi deplasat sau ceva de genul asta! Dar ia Diclofenac, 2-3 pliculete pe zi! Sper ca am fost de ajutor. Funda?

| Salontanul a răspuns (pentru Alexandru_Toma_1994):

Nu da sfaturi medicale pe net. Asta se face in urma unei consultatii medicale.