Renunță la absolut tot ce este legat de canabis și alte "plante verzi" cum le numești tu. Atunci te vei face bine.
Dacă organismul îți arată dovezi -prin problemele de sănătate- că îți respinge lucrurile nesănătoase, atunci trebuie să alegi între a renunța la lucrurile nesănătoase sau a renunța la organism.
Alege deci să fi sănătos!
Nu pot renunta la canabis, e pur si simplu o planta care face numai bine, intr-adevar, nu e indicat sa iei antibiotice si ulei uri cbd, pentru ca le potenteaza.Am luat o intreaga farmacie, si +asta am mai facut si un CT la recomandarile unui medic.
Uite. eu nu sunt o experta. Dar cu siguranta sa cauti pe net nu iti va face bine caci orice simptom vei cauta si ca te doare in cot iti va spune ca poti suferi de cancer si alte boli de genul acesta.
Asculta de ceea ce ti a zis doctorul. Pe internet daca ai rabdare, vei gasi doctori online, si pe Facebook sau Instagram si poti lasa aceasta problema la ei, ca mesaj, astfel vei auzi parerea a mai multor persoane care au experienta si ani de studiu in acest domeniu.
Iti urez sanatate!
Ai covrig 19 omule!
Consultă un doctor și explică i exact cum ai scris aici si o să-ți găsească el antidot