Analiza de depistare Hiv se face specific si depinde daca au fost cerute in acel "set de analize".
Vorbeste cu medicul si intreaba-l daca este sau nu cuprins.
Nu se poate depista HIV la niste anlize generale de sange.
Testul HIV este foarte special si trebuie platit, ca sa il faci.
Îti citez câteva lucruri esentiale:
"Pentru depistarea acestui virus, vă prezentați la un laborator și solicitați analize TIP HIV 1-2"
"Daca boala nu s-a instalat inca, insa persoana este HIV pozitiv, da, analizele pot fi absolut normale. Pentru a afla, se face testul HIV."
Dacă sunt analize uzuale cel mai probabil nu au fost pe lista.
Analizele astea se fac la cerere, nu sunt din categoria celor uzuale. Vorbește cu medicul și cere-i o trimitere.
Iar răspunsuri fără sens, eu am întrebat altceva
Auzi, tu ai platit cand ti-ai facut cont pe siteul asta? Ca eu nu.
Deci raspunsurile vin pe gratis. Si dupa ce ca vin pe gratis, dupa ce ca-mi consum din timpul meu, energia mea, mai am parte si de o atitudine flegmatica, de sictir. Tu ce ai impresia, ca-s datori oameni sa-ti raspunda tie, la orice te mananca pe creieras?
Asadar, ca intrebarea sa faca sens trebuie sa stim ce dracu inseamna simptomele astea de HIV in conceptia ta, ca poate e cu totul altceva. Nu-i asa? Analizele pentru HIV sunt specifice, oricum.
Analiza de HIV este separata de analizele uzuale si nu este depistata la analize uzuale in stadiul incipient. Nici la cele specifice nu este depistata decât după minim 6 luni de la expunere. Nu exista simptome specifice de HIV, acesta slăbind sistemul imunitar și de fapt de aia apare boala SIDA care este de fapt imunodeficienta de apărare a organismului.