Asta este in general cauza care duce la acest tip de comportament al penisului.
Ia puaza de la mas tur bare, macar 2-3 saptamani si vei vedea ce erectii zdravene vei avea.
Bineinteles ca mai sunt si alte cauze, dar nu cred ca la tine sunt posibile, esti inca prea micut sa experimentezi asa ceva.
Daca si dupa 2-3 saptamani de pauza erectia lipseste, mergi la un medic urolog.
Problemele cu erectia apar in general, dupa prea multa mas-tur-bare.
Prin simpla eliminare a mas-tur-barii, se revine la normal, in timp.
PS Scuze ca am despartit cuvantul in silabe, nu ma lasa TPU sa-l scriu intreg.
Si nu mai sunt sigur si alte cauze? Adică mă gândesc că aș putea să renunț la asta, dar sa nu fie degeaba si sa fi fost de la altceva. Adică prietenii mei se mastur-beaza normal, 2 3 ori pe saptamana si nu li s au intamplat asta
Dar dacă nu te-ai mai masturba? Ce ai zice?
Masturbarea in general te poate afecta atât trupește, psihic cât și în special, sufletește și duhovnicește. Încearcă să nu te mai masturbeze.m Ştiu, o sa îți fie greu, mai ales daca patima asta o practici de mult timp, dar dacă ai voința... Reușești. O sa te simți mai bine daca nu te masturbezi.
Inteleg, multumesc mult
Asta este in general cauza care duce la acest tip de comportament al penisului.
Ia puaza de la mas tur bare, macar 2-3 saptamani si vei vedea ce erectii zdravene vei avea.
Bineinteles ca mai sunt si alte cauze, dar nu cred ca la tine sunt posibile, esti inca prea micut sa experimentezi asa ceva.
Daca si dupa 2-3 saptamani de pauza erectia lipseste, mergi la un medic urolog.
În cel mai rau caz poate fi un deficit de testosteron dar si asta se corectează. Esti tanar si se rezolva totul la varsta ta.
1234567890anonim întreabă:
AndreiMarian12 întreabă: