Ai conjunctivita. Curentul de la ventilator a antrenat praf care ti-a infectat ochii. Mergi la oftalmolog sa-ti dea alt tratament, probabil ca ai nimerit un microb rezistent la Tobramicina din Tobrex. Sau nu ai folosit picaturile la intervalul necesar (trebuiau puse din 4 in 4 ore) si s-au selectat germeni rezistenti.
Daca ai conjuctiivta trebuie sa iti cumperi picaturi pentru ochi.
Daca tea tras curentul o sa iti treaca in ctaeva zile.
Te-a tras curentul, nu mai sta cu ventilatorul aproape de tine.Ca sa-ti treaca te duci la farmacie si ceri Kanamicina si nu este nici scumpa
Http://www.google.ro/......tp?/imgres e pana in 10 lei
Kanamicina s-ar putea sa nu mearga, dupa Tobrex. Sunt antibiotice din aceeasi clasa, aminoglicozide, si pot da rezistenta incrucisata. Adica microbul, daca a venit in contact cu Tobramicina, se poate sa fi devenit rezistent si la Kanamicina. Mai bine sa mearga la oftalmolog.
Eu stiu din propria experienta pentru ca si eu tot la fel am patit si de aceea l-am sfatuit sa ia Kanamicina
Ca la orice medicament, ce e bun pentru unul, poate sa nu fie la fel de bun pentru altul. Scrie asta in orice prospect: "Acest medicament a fost prescris numai pentru dumneavoastră şi nu trebuie să-l daţi şi altcuiva. Îi poate face rău, chiar dacă simptomele sunt aceleaşi cu ale dumneavoastră."