anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, TPU!
De o vreme e foarte vizibil pulsul inimii pe partea stângă a gatului, e normal sau nu? Până acum nu era vizibil (cred), dar de ceva timp parcă inima mi-e in gat, așa se vede.
P.s. Am făcut 3 investigații la inima la medici diferiți, totul e in regula. Insa mă pierd foarte repede cu firea și am uitat sa-i întreb chestia asta, in ultimul timp sunt foarte stresat, asta mi-au zis și ei.
Tensiunea in general mi-a ieșit 12 cu 8, 12 cu 9, 13 cu 9, înainte o aveam mereu 11 cu 6.
Țin să menționez că am probleme la stomac, coloană și nevralgie intercostală.
Și când ajung la doctori toți îmi spun să mă liniștesc că sunt foarte agitat și stresat, sa mă liniștesc. Urmează să fac fizioterapie și kinetoterapie la coloana, poate aste e remediul, nici eu nu știu ce e mai bine pentru mine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Nimeni20192018 a răspuns:

Este totul ok. Poți să îți iei pulsul, sa vezi cât este. Valorile normale sunt intre 60 și 90 de bătăi pe minut. Dar atâta timp cât medicii au spus ca este ok, 100% asa este.