Asa eram și eu când eram mic, eram speriat de cum este prins și auzisem ca se poate sa iasă matele , sa se rupă dar stai liniștit ca nu e nimic, fiecare are buricul prins diferit, la alții e mai înăuntru, la alții e mai scos, deci nu ai de ce sa te panichezi
Eu joc fotbal si mă temeam de la căzături știi am auzit de la alți ca poate sa se rupă și să curgă mațele;()
Exact asta ma speria și pe mine alți prieteni și eram toată ziua concentrat pe buric " dacă se rupe, la mine nu e în regula " dar stai liniștit frate, cum ți-am mai doua fiecare îl are prins diferit, mai rău faci dacă te tot stresezi și ești cu gândul nu mai la el, stai liniștit și nu te panica, o sa razi de tine când o sa mai crești, la fel cum am făcut și eu
Exact asta ma speria și pe mine alți prieteni și eram toată ziua concentrat pe buric " dacă se rupe, la mine nu e în regula " dar stai liniștit frate, cum ți-am mai spus fiecare îl are prins diferit, mai rău faci dacă te tot stresezi și ești cu gândul nu mai la el, stai liniștit și nu te panica, o sa razi de tine când o sa mai crești, la fel cum am făcut și eu .
Ok mersi mult Succes
Multă sănătate!
Mulțumesc la fel