| Stillers a întrebat:

de recent am auzit ca am gastrita, trebuie sa tin regim sau ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| elenicaelenutzaelena a răspuns:

Buna! si eu am avut dar am scapat cu biste pliculete pe care mi le-a dat doctorul.Se numeste Nexium. Au un gust dulceag si trebuie sa eviti din prajeli cam 2-3 zile dar plicurile le ei cam 10 zile dar mai intai sa consulti un medic. Bafta! Insanatosire grabnica! happy

| Stillers explică (pentru elenicaelenutzaelena):

Pai tu ce ai mancat cand ai avut gastrita?

| elenicaelenutzaelena a răspuns (pentru Stillers):

Pai am evitat prajelile si am mancat multa mancare gatita

7 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Cel mai bine este să îl întrebi de doctor, doar el știe ce este bine pentru sănătatea ta.

| horia2012 a răspuns:

Si eu am auzit ca maine o sa ninga happy
Du-te la medic - gastrita netratata duce la ulcer. Gastrita e tratabila.
Nu mai sta.

| giony54 a răspuns:

Da este bine sa tii regim, sa elimini bauturile acidulate si stresul si sa faci tratament naturist cu Green Care si scape. Poti sa-l iei de aici la un pret redus : http://www.mypurnutrition.com/products/green-care.

| TPUuser199 a răspuns:

Si eu am probleme, cu stomacul. in vara mi s-a spus si mie ca am gastrita O.o dar mno. incearca sa eviti cat poti de mult prajelile, iti fac foarte rau!

| Stillers explică:

Pai si ce ar trebui sa mananc?