| TrololoLM a întrebat:

de vreo 2 ani am niste dureri in zona gatului, pe partea stanga. simt durerea in zona venelor si a muschilor. ce sa fac? la ce medik sa ma duc...va rog este urgent! ma doare de obicei o data la o luna dupa ce ma trazesc! dar durerea tine ziua intreaga si e mai crunta decat durerea de masea... fundita+vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| TrololoLM explică:

Am doar 11 ani...ma doare la fel ce pe bunicamea si matusamea ambele au fost diagnosticate cu o boala urata.,.nu mai tin minte numele. vil zic diseara, de asta imi este frica ca boala aia se fake cand ai cel putin 30 de ani

| Naygel a răspuns:

Pakat daca 2 ani ai stat cu durerea trebuue sa te duci urgent la un doctor ORL sa se uite nenea ala sa vada ce ai tu in gat...tongue