Daca ai fost supus/a la efort mare sau emotii mari, exista un mic risc, dar cel mai bine este sa consulti medicul cat mai repede.
Sper ca am ajutat si Doamne fereste sa fie mai rau! Funda?
In primul rand. sunt baiat. al 2 rand. am avut teza la matematica si romana si intr-adevar am fost expus la emotii mati. am sa iti ascult sfatul de a ma consulta la un medic. si apropo. ai o funda si milioane de multumiri de la tine daca vrei sa ne imprietenim dai add la messenger me. damy
Din tembelismul specific unei anumite varste, ai facut totusi o gluma proasta. Nu-ti doresc sa fie adevarat ceea ce ai spus si iti doresc " Multa sanatate"!
Salutare!
medicii sunt de parere ca exista 200 de motive pentru care simtim anumite dureri ale muschiului miorcardic, ceea ce des spunem noi"ne inteapa inima"
nu e motiv grav de ingrijorare; daca esti in perioada de adolescenta este des intalnit sau daca esti in varsta
trebuie mult sport pentru a preveni aceste neplacute manifestari
sigur, pentru a te asigura ca nu exista vreo malformatie congenitala a inimii, pentru liniste sufleteasca, este recomandata o electrocardiograma
sanatate si sport mult!
Am 13 ani nu cred ca sunt in perioada adolescentei
Acest lucru poate fi de la oboseala sau stress, dar cel mai bine consulta un medic si iti face un EKG, acest tip de investigatie nu necesita interventie chirurgicala ci este doar un test al batailor inimii, nu vei simti nimic, dar vei avea un rezultat despre ritmul si bataile inimii.
LauR57 întreabă: