| NeculaAlin a întrebat:

De vreo 3-4 zile am avut niște dureri la urechi, în gat, febra etc. Am fost la doctor iar "verdictul" a fost amigdalita. Mi-am luat medicamente, am stat acasă, iar dimineață când m-am trezit aveam vreo 10 bube la gura. Herpes(așa cred, de obicei când îmi apare, îmi apar câte 1, maxim 2). Întrebarea este: de ce așa multe?
Posibila reacție la medicamentele pentru amigdalita?
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Daca ai facut amigdalita inseaman ca dintr-un anumit motiv imunitatea ta a scazut, iar cand imunitatea scade de foarte multe ori, pe langa tot felul de infectii (urinare, respiratorii...) apare si herpes, daca e herpes, trateaza-l cu l-ai tratat si pana acum si incearca sa-ti aduci imunitatea pe picioare, ai grija sa te odihnesti bine, fa sport si mananca fructe multe (in special citrice: portocale, lamai, grapefruit, mandarine...) si legume (in special legume verzi).
Urmeaza-ti tratamentul pentru amigdalita in continuare si sfaturile de mai sus, si o sa-ti revi miraculos. Daca herpesul tot nu trece, sau trece si reapare si mai faci si alte infectii pe deasupra trebuie sa mergi la medic, pentru ca imunitatea ta e la pamant si trebuie rezolvata, asta daca nu o poti rezolva cu sfaturile de mai sus.
Multa sanatate.

| NeculaAlin explică (pentru CuriousStuff):

Mulțumesc mult de răspuns.

1 răspuns: