| yoloqerty a întrebat:

De vreo saptamana imi apar niste cosuri pe picior pe care le sparg si iese ceva puroi(doare destul de tare)... faza e ca am cautat ceva pe net si ca ar fi vorba de un fir de par care iese prin acel cos sau ceva de genul, faza e ca nu am vazut niciun fir de par sa fi iesit si intrebarea mea e ce s-a intamplat si de la ce as fi putut sa patesc lucrurile astea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| casian503 a răspuns:

Daca bunitele sunt cu lichid alb adica puroi ai grija daca iti Apar si in alte zone ale corpului ca s-ar putea sa fie varicela du-te la doctor

| Annemary98 a răspuns:

Poate e un fir de par care creste pe sub piele. De multe ori nici nu se vede. Stiu pe cineva care a patit la fel ca tine, dar mai bine du-te sa te vada un medic.

| yoloqerty explică (pentru casian503):

Nu ma mananca sau ceva... si nu imi apare nicaieri altundeva

| yoloqerty explică (pentru Annemary98):

Faza e ca in 2 saptamani am patit 2 faze de genul si crd ca mai am inca unul o sa vad ce fac. e ok daca le storc?

| Annemary98 a răspuns (pentru yoloqerty):

Nu cred ca e ok sa le storci. Poate se infectează.

| yoloqerty explică (pentru Annemary98):

Am stors pana una alta si eu zic ca e ok sa fac asta de acum in colo ca sunt convins ca o sa imi mai apara deja a inceput iar unul

| Annemary98 a răspuns (pentru yoloqerty):

Nu știu ce sa zic. Du-te la medicul de familie și vezi ce zice