Negru, de obicei se vede alb, dar nu e exclus sa vezi si negru.
Poate sa fie din cauza epuizarii, din cauza tensiunii, din alte cauze cardiovasculare (probleme cu inima sau vasele de sange in special la nivelul inimii si a creierului), o (simpla) anemie sau o anemie datorata unei hemoragii interne, putin probabil astae ultimele, ca pana acum ti se agravau simptomele. Daca nu mai ai nimic acum nu ai cum sa stii ce a fost atunci, putea fi oricare din cele de mai sus.
Eu stăteam în pat obosită și când m-am ridicat am apitit dintr-o dată și am văzut tot alb, după.m-am liniștit și mi-a trecut. Mama spune că e din cauza lipsei de calciu, de aceea și tensiunea îmi e mare in unele momente. De negru, nu prea știu. Dar sunt sigură că nu ai văzut tot negru, probabil ai ceva probleme cu vederea așa că ai face bine să i faci o vizita medicului oftalmolog. Sau probab a fost doar din cauza oboselii sau ți-a intrat acolo ceva.
XD, ma rog problema cu vederea da, de departare ma refer, dar asta era demult, pe atunci vedeam perfect, si serios totul negru XD, nu depistam alte culori. acum adevarat ca nu am nimic, asta a fost doar odata demult, doar eram curios sa stiu ce a fost asta xd