| Vlad1428 a întrebat:

deci am așa o întrebare... Undeva din Octombrie am observat că ochii mei sunt foarte sensibili la lumină solară adică de la soare. Practic cînd merg pe afară și mă uit la lumină ochii încep să-mi lăcrimeze. M-am informat și am aflat că se numește fotofobie. Poate să fie de la anxietate? pentrucă sunt o fire așa mai depresivă... btw culoarea ochilor mei este albastră.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MeForeverAlone a răspuns:

Da, se poate ca ochii tăi să fi devenit mai sensibili de la anxietate ( asta dacă nu ești vreun vampir happy )
Eu îți propun să încerci mai mult să te integrezi, să renunți la depresie, să-ți faci prieteni, să-ți găsești un scop în viață și să trăiești așa cum trebuie să trăiască orice prieten. Uită-te la un serial, observă cum personajele încearcă întotdeauna să se ridice de unde au căzut, cum renunță la idea că sunt slabi și încearcă în fiecare zi să-și perfecționeze calitățile, să-și depășească defectele și să devină tot mai puternici.
Baftă!

1 răspuns:
mira
| mira a răspuns:

Ai nevoie si de un consult oftalmologic.Simptomele tale n-au nicio legatura cu anxietatea.