N-avea bai.
Daca mai tragi de cateva ori din tigari, n-o sa te mai opresti, asa ca, mai bine, las-o mai moale.
In timp tigarile iti vor creea dependenta la fel ca drogurile. O data ce esti dependent, greu mai scapi de dependenta fara o voinita de fier.
Nu ti se intampla nimic, si daca fumezi conteaza sa fii cumpatat. Uite, si eu fumez de 1 an dar crede-ma ca mie imi ajunge un pachet de tigari o luna, fumez cand am iesiri, cand am nervi si cand sunt stresata.Si daca te apuci ai grija cu ele.Dar cel mai bine nu te apuca, si sa-ti ramana doar o curiozitate.
Nu pățești nimic rău. Ai fumat si atat. Asta a fost. Altii fac asta o viata. Totul va fi bine dar sa nu mai fumezi. Succes!
Dacă nu ai tuse sau stare de amețeală totul este ok, însă pentru sănătatea ta, îți recomand sa nu mai fumezi, indiferent de situație. Îți urez cu tot respectul bafta la viață
Ei bine poate. Tigarile creeaza dependenta si tu iti vei zice sa mai iei un pachet, fumezi ce fumezi din el si dupa aia il termini si ai tentatia de a fuma in continuare, dar daca ai vointa puternica te poti abtine
prizeFTW întreabă:
anonim_4396 întreabă: