| DjD3liric a întrebat:

deci am mers cu bicicleta prin ploaie si cred ca am racit dar problema e ca ma doare foarte rau capu cand ma aplec ma inteapa rau chiar acolo unde se termina craniul la cheafa si am niste dureri pe creier si ma dor si ochi si nu va mai zic cum ma doare cand sar sau cand ma zdruncin! multumes dau funda + vot!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Annyya a răspuns:

Raceala... mai bine nu te duceai dupa tigari, nu? Incearca sa iei niste pastile, bea ceai, nu mai iesi cu bicicleta prin ploaie! Poti sa te duci si la un medic, rau nu iti va face. Sper sa te insanatosesti happy

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Din câte spui te sfăuiesc să faci analize de sânge și un computer tomograf.
Sănătate maximă!
Pa, pa.

| Iulian03 a răspuns:

Buna! Du-te repede la medic sa nu se agraveze.
Si cum sa mergi pe ploaie cu bicicleta?

| DjD3liric explică (pentru Iulian03):

Am fost sa imi iau tigaribig grin
si ma mai doare si tamplele adica fruntea

| Zoey112 a răspuns:

Mergi la doctor poate sa fie grav.
data vitoare sa nu mai mergi cu bicicleta prin ploaie.
pentru durere de cap poti sa iei norofen raceala si gripa sau cafetin sau algocalmin.stai in pat si odihnestete la caldura happy sa te faci bine happy

| marktheshark a răspuns:

Ai racit, foloseste niste pastile pentru raceala si mult ceai. daca nu functioneaza va trebui sa te duci la doctor

| DjD3liric explică (pentru marktheshark):

Pai faza e ca ma cam doare de 3 4 zile

| DjD3liric explică:

Gata nu mai am nici pe drqqlaughing

| Neymar1999 a răspuns:

Nu ai ma nimic te i-a raceala de aia te doare capul ochi etc eu m-am batut cu apa seara si ma simteam la fel i-a niste pastile cv de raceala si o sa iti treacawinkingwinking