Si eu am mari probleme cu herpesurile.
Foloseste crema Aciclovir, e foarte buna. Incearca sa nu-ti umezesti buzele cu saliva, chiar daca le simti uscate, caci saliva alimenteaza inflamatia. Da-ti cu crema de galbenele daca e ( e ft buna pentru buze ). Nu stiu daca e bine sa folosesti rujuri sau balsame de buze.
Bea multa apa, pentru ca de cele mai multe ori herpesurile apar in ura deshidratarii. Mananca multe fructe, legume si bea lapte ( s-ar ptuea sa-ti fi aparat si din cauza faptului ca ai avut sistemul imunitar scazut ).
Eu asa procedez si am avut rezultate bune.
Aciclovir cat costa. Intr-adevar nu prea am mai mancat legume si n-am mai baut lapte dar fructe da am mancat. Si te mai intreb daca folosesc otet o sa treaca sau o sa se faca mai rau? Deocamdata am dat doar cu pasta de dinti ustura dar se usuca. Si cu aciclovir cat imi ia sa-mi treaca? Pana duminica as dori sa scap macar de umflatura buzii de jos. Daca imi raspunzi o sa primesti funda pe care o meriti
Si eu vreau sa scap cat mai repede posibil de ele, dar de obicei dureaza cam o saptamana sa se vindece. Un tub mic de crema aciclovir e in jur de 7, 65 RON si are 2 grame. Dar cred ca este suficient.
Si eu mai dadeam cu pasta de dinti, de obicei seara, inainte sa ma culc ca ramanea pe buza pana a doua zi, crema s-ar fi sters.
De otet n-am auzit nimic pana acum si nici n-am incercat vreodata, sincera sa fiu suna cam dubios. Daca o sa-mi urmezi sfatul cred ca pana duminica o sa arate vizibil mai bine. Mult succes! ( si scuze pentru greselile gramaticale din raspunsul precedent )
Multumesc pentru tot si nu-i nimic pentru greseli Am sa-ti urmez sfatul
N-ai pentru ce, bafta!
Pai vezi ca exista niste chestii invizibile de lipit si iti vor trece.dai funda/
Ce chestii imi poti spune?
Se numesc plasturi. http://www.farmaciastejara.ro/plasturi-pentru-herpes-compeed-p-772.html
Du-te la medic si fa-ti trimitere la unul care se stie si sora mea a avut si i-a dat o crema si i-a trecut
laviniaB întreabă: