| VooDau a întrebat:

Deci astazi aveam sportul ultima ora, iar la sfarsit ne-a pus sa alergam si am alergat eram foarte transpirat am dat 7 Ture de teren si am obosit si am mai dat 2 ture inainte sa dau acele 2 ture a inceput sa ma odara spatele putin mai jos cam cat ca pana unde imi vine gluga si cand tragam aer ma durea si am dat acele 2 ture.De ce m-a durut spatele pentru ca nu as prea vrea sa am pneumonie pentru. ca am mai avut odata traheita.
Funda +Vot happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Poison0fL0v3 a răspuns:

Probabil pentru ca plamancii suprasolicitai necesita f mult aer. Se intampla asta deseori si mie. si celorlalti colegi a-i mei. nu e nimic grav... calmeaza-te. E posibil sa racesti. in cel mai rau caz. Dar te-a durut spatele deoarece plamanii au fost afectati. nimic mai mult. dar te rog ceva. o mik fundita te rog ca eu n-am niiici una. puppy dog eyes si succes cu spatele.

2 răspunsuri:
| madalina188w a răspuns:

Poate ai proble cu spinare.da te-a duraut rau? ori ai stat aprecata, ori nu stai dreapta.du-te la medic sa vezi ce ai pana nu va fi prea tarziu
funda?

| katy a răspuns:

Nu ai respirat cum trebuie cat ai alergat