| Emyemy192001 a întrebat:

Mi-am facut un tatuaj cu acul de cusut si mi-a ramas acum un fel de coajă cu cerneală pe care am folosit-o si gen nu stiu daca m-am infectat dar de ce a iesit coaja aia zici ca-i rana. Va iesi tatuajul sau nu? Sunt disperat tare, mi-e frica sa nu iasa sau sa ma infectez.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Alt copil infantil. Mai sunteti? Tatuajul nu se face cu orice ac. Posibil sa faci vreo infectie.

| LilWatamaloon a răspuns:

Cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci acum este sa mergi la un medic dermatolog pentru a afla daca nu ai vatamat prea intens pielea, de asemenea acul de cusut nu e potrivit pentru ce ai vrut tu sa faci acolo. Data viitoare alege un tattoo artist care stie cum sa aplice cerneala si foloseste instrumente care sunt special pentru asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa iti incropesti un tatuaj acasa, de unul singur?! Ce ti-ai tatuat, numele fostei?

| 7PotDouglah a răspuns:

"Gen o să te infectezi gen dacă mai stai asa gen du-te la medic gen. Ai înțeles gen?"

| Bhtcxdxdxt a răspuns:

Buna. de curiozitate, a disparut tatuajul?