| Alexutzu1235918 a întrebat:

Deci de cateva zile ma confrunt cu o durere foarte rea si ce vreau sa va spun este ca noaptea cand vreau sa dorm deodata imi vine o durere mare de spate si apoi ma doare in piept. Apoi imi trece si iar revine durerea nu pot dormi noaptea din cauza acestor dureri si vreau sa mentionez ca doar noaptea ma doare spinarea tare foarte tare si pieptul ziua nu am nimic si nu ma doare nimic doar noaptea cand m-a culc patesc asta. Va rog TPU imi puteti spune ce pot face sa imi Treaca. !

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LightOfDeath a răspuns:

Durerea de spate se poate datora unei pozitii de dormit incomode care solicita prea mult coloana.Incearca sa dormi cu gatul mai sus si intr-o pozitie dreapta.
Durerea in piept se poate datora diferentelor de temperatura dintre camere, de exemplu pana sa mergi la culcare stai in alta camera unde este mai cald si la tine in dormitor este mai racoare.Dar organismul ar trebui sa se obisnuiasca la un momentdat cu diferenta de temperatura.Incearca sa mentii temperatura potrivita in camera ta (nici prea cald, nici prea racoare)in functie de celelalte camere si ia un somnifer sau o pastila pentru inima inainte de culcare!:*
Sper sa iti treaca!

| Alexutzu1235918 explică (pentru LightOfDeath):

Am rezolvat singur de fapt durerea era ca am stat prea mult la pc in jur de 10 ore si eri am stat doar o ora si nu mai aveam durerile astea aseara dar oricum mersi pentru sfaturi meriti FUNDA!

2 răspunsuri:
| AlexandraCamelia2002JokeHouse a răspuns:

Incearca sa consulti un medic. O ruda de a mea se confrunta cu aceeasi problema. La ea s-a detectat un cancer... asa ca te sfatuiesc sa faci o vizita la doctor!