| Performance99 a întrebat:

Deci de la un timp am o problema mare cu cojitele de pe scalp, apar mereu chiar si dupa 1-2 zile dupa ce m-am spalat la par, m-am tuns 0 si tot apar, probabil sa fie pe sistem nervos dar totusi ce sampon a-ti recomanda anti-cojite. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Probabil vreo dermatita seboreica.
Foloseste Sampon cu NIZORAL, se gaseste doar la farmacie.

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Anti mătreață. Avon. Apoi un ulei de corp, loțiune după duș.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

F putin ulei de masline, lasat 10 min, spalat cu cel mai organic sampon pe care il gasesti, iar apoi, nu il mai speli cu toate cacaturile de head&shoulders, si altele. Il speli in functie de zi, daca e vara si praf, mai des, daca lucrezi intr-o cariera de piatra sau calcar sau mai stiu eu, mina, il speli in fiecare zi, depinde de situatie. Incearca asta cu uleiul de masline, si o sa-mi multumesti 1000 ani happy