Buna! Si iubitul meu are psoriazis, insa la el este destul de extins, deoarece nu a gasit pana recent un tratament care sa functioneze. Acum ii trece incet incet, insa daca recidiveaza boala sau nu depinde de la pacient la pacient. Este posibil ca aceasta boala sa treaca de la sine si sa nu reapara, insa este posibil sa nu treaca niciodata de tot, in sensul ca s-ar putea sa iti mai apara cate o pata din cand in cand, care trebuie tratata imediat cu unguente sau ce folosesti tu, ca sa nu se extinda. Succes si multa sanatate!
Da, il afecteaza, deoarece dupa cum ti-am spus ii este extinsa, de la genunchi in jos are pe tot piciorul si ii sunt destul de mari. Vara nu poate iesi afara in pantaloni scurti pentru ca ii este rusine, nu poate merge la piscine etc. La un moment dat si-a pierdut speranta ca ii va trece pentru ca nici un tratament nu a dat rezultate insa acum se imbunatateste situatia. Dar asta nu inseamna ca si la tine va fi la fel, dupa cum am spus, situatia difera de la pacient la pacient. Pe mine perosnal nu ma deranjeaza deloc boala iubitului meu, suntem impreuna de peste un an si il iubesc asa cum este.