| Daniel235 a întrebat:

Deci m-am jucat pe la scoala si mi-am prins unghia de la degetul mic de la mana intre banci, si mi s-a cam strivit sa va zic asa. Si s-a inegrit si m-a durut foarte tare, dupa cateva zile am dat pe acolo cu apa oxigenata si a iesit niste puroi, am scos tot sangele nu mai imi curge deloc si acum e neagra si mai are niste chestii albe pe acolo. Si nu ma mai doare absolut deloc dar vreau sa scot negreala aia din, ea am incercat cu scobitoarea si am scos putin, ma gandesc sa scot mult. Daca scot aia de acolo imi cade mai repede? Sau e bine sa o scot? Vreau un raspuns, unuia de i s-a intamplat asa ceva!
Si dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| sweetela a răspuns:

O sa iti cada singura unghia in mai putin de o luna. Poti sa o dai cu rivanol pentru a nu se infecta si totul va fi bine.